Política

Un miler d'estelades contra la "Vuelta"

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida repartirà entre els veïns dels edificis pròxims al recorregut de la “Vuelta de España” al seu pas per la ciutat un miler d'estelades de paper perquè les pengin als balcons. Ferran Dalmau, membre de l'assemblea local de la CUP, ha convidat els ciutadans a manifestar d'aquesta manera el rebuig a un esdeveniment que forma part de “l'espanyolització intensiva de Lleida que duen a terme l'alcalde Àngel Ros i el PSC durant els darrers anys”. Dalmau també ha criticat que la Paeria hagi aconseguit ser final d'etapa gràcies a l'esponsorització de l'esdeveniment, una despesa municipal “innecessària” en temps de crisi econòmica i de retallades dràstiques de sous, i insten l'alcalde a explicar amb detall quin és el cost d'aquesta iniciativa.

A Balaguer, les CUP i Maulets també repartiran cartells amb estelades perquè els veïns les pengin al pas de la cursa ciclista.

La “Vuelta” travessa les terres de Lleida en dos etapes: la de dimecres vinent, entre Vilanova i la Geltrú i Pal (Andorra), quan passarà per Torà, Ponts, Oliana i la Seu d'Urgell, i la de dijous, entre Andorra la Vella i la ciutat de Lleida, que passarà per la Seu, el coll de Nargó, Isona, Camarasa, Balaguer i amb fi d'etapa davant de l'edifici de la Llotja de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.