Política

cubelles

L'oposició demana comptes del romanent

“Ningú no entén que si es tenen 3,3 milions d'euros de romanent de tresoreria dels qual es pot disposar a l'instant es demani un crèdit pel valor de 4 milions d'euros. Si han hagut de tapar altres forats, que ho expliquin”. L'argument, exposat en aquest cas per la regidora d'ICV de Cubelles, Mònica Miquel, resumeix el retret que els cinc grups de l'oposició (ICV, CiU, el PP, ICB i Entesa per Cubelles) van fer al govern local (PSC i ERC) en una roda de premsa, dimarts. Els partits van reiterar la necessitat d'executar inversions al municipi, però no pas a costa d'augmentar l'endeutament, i van demanar reiteradament explicacions sobre el romanent municipal; en l'últim ple al consistori, els cinc grups van oposar-se a la demanda de diversos crèdits. L'oposició va tornar a reclamar a l'equip de govern, que actualment està en minoria, un major consens per tirar endavant les inversions.

L'equip de govern ha adreçat una carta als regidors de l'oposició en què se'ls emplaça a prioritzar quines de les actuacions aprovades del pressupost del 2010 consideren prioritàries, i se'ls convoca a una reunió de treball aquest dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.