Política

sant andreu de Llavaneres

L'oposició denuncia contractes “a dit”

Part dels partits que integren l'oposició a l'Ajuntament de Llavaneres –PSC, ERC, GLL i SOS– van denunciar la contractació de treballadors municipals “a dit i sense assignació pressupostària” que va fer l'alcalde del municipi, Bernat Graupera (CiU). Concretament, l'Ajuntament va contractar tres treballadors per reforçar el servei de neteja de carrers durant els mesos d'estiu. Els grups denunciants van fonamentar les seves crítiques després que els informes d'intervenció desaconsellessin la inversió per falta de pressupost a la partida de personal. A més, els grups opositors també van denunciar que un informe del secretari revelava que dels tres peons contractats, dos ho van ser “sense cap tipus de procediment de selecció”, tal com estableix l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Per la seva banda, l'alcalde va justificar la contractació dient: “Era una situació d'urgència, ja que el municipi estava en una situació excepcional perquè a l'estiu s'hi duplica la població”. Graupera va afegir que “en aquell moment també va coincidir que hi havia gent de baixa i personal de vacances”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.