Política

sant cebrià

L'Entesa afirma que no combrega amb el parc temàtic

L'Entesa-ICV de Sant Cebrià de Vallalta s'ha afanyat a desmentir la informació de la CUP que l'acusava de donar suport al projecte de parc temàtic de l'esport i la natura a la finca de Can Mates, que al seu entendre “és un atemptat contra el territori”. El cap de llista de l'Entesa-ICV, Jordi Parés, assegura que l'oposició de la seva formació a la iniciativa tal com ha estat proposada pels promotors “és clara, perquè la considerem no sostenible amb el medi ambient i per l'impacte provocat en la zona”. Parés aclareix, però, que l'Entesa està disposada a seure amb els promotors amb l'objectiu de preservar l'entorn de Sant Cebrià i per buscar sortides sostenibles a l'extensa finca de Can Mates, que puguin generar ocupació i respostes a la crisi”. Pel cap de llista, la seva és una postura realista, ja que demostra la ferma voluntat de la formació de no tancar-se en banda a propostes que poden millorar l'economia local, alhora que també evidencia que es mantenen fidels als seus principis d'evitar que es malmeti el territori.

Jordi Parés creu molt desafortunades les crítiques de la CUP sobre la seva suposada renúncia “a la bandera de l'ecologisme”. “Considerem oportunista que la CUP, vulgui abanderar la lluita que precisament l'Entesa d'Esquerres-ICV, juntament amb bona part del poble, van impulsar i aconseguir, la paralització del primer projecte per a Can Mates”, assenyala el candidat, que afegeix “i més oportunista és que davant de les eleccions municipals intentin enganyar wl poble acusant-nos d'haver abandonat l'ecologisme. Com ells mateixos diuen, “que no ens enredin”. Finalment, Parés assenyala que l'Entesa ja va fer pública la seva postura sobre el parc temàtic en el seu butlletí publicat el febrer passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.