Política

RUBÍ

El programa pot ser tan decisiu com la ideologia

El PSC no tanca cap porta tot i la preferència de les bases per ICV-EUiA

La jornada posterior a les eleccions municipals de Rubí va quedar més marcada per les reflexions internes dels partits que no pas per la concreció de pactes. Tot i això, les especulacions sobre l'establiment de possibles aliances va estar en l'ordre del dia, sobretot després que la candidata del PSC, l'actual alcaldessa, Carme García, deixés la porta oberta a qualsevol combinació, incloent-hi un acord amb el PP, que en primera instància havia definit com a impossible. A l'hora de la veritat, les coincidències programàtiques poden ser tan o més decisives que les ideologies, per bé que les bases socialistes es van mostrar més partidàries d'un pacte tripartit de les esquerres amb ICV-EUiA i ERC.

“Si mirem els nostres programes, tenim més llaços d'unió del que es podia pensar”, va dir la candidata de CiU, Núria Climent, que va reivindicar el fet que, de la mateixa manera que el PP, el seu partit també ha doblat la representació. “Tenim prou presència perquè se'ns escolti”, hi va afegir, remarcant que la clau és que “s'anteposi el bé de Rubí”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.