Política

CONCEPCIÓ VERAY

CAP DE LLISTA DEL PP A GIRONA

“Cal un govern fort i estable, i amb 10 regidors no ho serà”

“Diumenge els ciutadans van escollir el canvi i CiU ho ha d'interpretar i respectar”

“Lamento personalment que Palmada no sigui regidora”

Un regidor més i en seran tres. Quin paper ha de jugar a partir d'ara el PP a l'Ajuntament de Girona?

Ens vam presentar amb l'objectiu de garantir un canvi necessari al consistori. Diumenge, els ciutadans van donar el vot als partits que donen garantia de canvi, amb un missatge clar d'evitar el tripartit i d'impedir un govern amb aspiracions independentistes. Hem tingut més suport i el nostre paper ha de ser garantir el canvi de rumb i de prioritats.

CiU sembla que vol governar amb minoria. Ho veieu bé?

Girona necessita un govern fort, sòlid i estable, i amb només 10 regidors això no queda garantit. Seria millor un govern que sumés la majoria, espero que el senyor Puigdemont ho valori, perquè hem estat la tercera força a la ciutat de Girona. Com li deia, el desig de canvi s'ha traduït a les urnes i aquesta voluntat l'hauria de respectar CiU.

Hauríeu de ser al govern?

Bé, nosaltres repetim que cal un govern fort i estable.

Com veu la desaparició d'ERC?

Lamento personalment que la Blanca no tingui representació, perquè en campanya hem creat afinitats. Tots esperàvem una davallada, però cap preveia que desapareguessin del ple. Bé, hi ha hagut transvasament de vot d'ERC a la CUP. Ara hauran replantejar la situació.

Sorpresa per la CUP?

Estan als nostres antípodes, però respecto el suport rebut per part de la ciutadania, però és obvi que celebro que tinguem més vots que no pas ells i que considerin millor el nostre projecte.

Com veu els pactes de ciutat dels que parla Puigdemont?

No és res que inventi ell, perquè ja existeixen fins ara amb acords que estan per sobre de tripartits en allò que ens unia i només celebro que no ho vulgui trencar.

Algun pacte de ciutat que s'hauria de buscar nou?

Bé, el més important és treure Girona de la crisi i tirar endavant. I això no ho farà un govern dèbil de 10 regidors com vol Puigdemont. Ens cal un govern fort i estable que ho pugui garantir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.