L'expresident del Consell Comarcal del Sobirà deixarà el grup del PSC per passar al grup mixt

En el missatge que ha deixar a Facebook explica que comença «una etapa nova sense recances, només amb la mateixa il·lusió que quan era president i treballant únicament com a conseller comarcal mirant la comarca i la seva gent, sense colors polítics, però això si conservant la ideologia que sempre he tingut dins, sóc d'esquerres i això ningú no m'ho canviarà».

Mitjana diu en l'escrit que quan va accedir al càrrec ho va fer «mirant per la comarca i la seva gent, sense cap mirament», i que s'havia vist que a alguns la meva actuació no els ha agradat.

El que ha estat president del Consell durant 2 anys i que és alcalde del municipi de Soriguera diu que «la imatge de la institució està desprestigiada i la meva sortida, no ajudaria a solucionar i millorar aquesta mala imatge de la institució comarcal». Mitjana diu que a partir d'ara continuarà treballant amb «respecte i dignitat» per la comarca recolzant projectes, però també discrepant dels que es fan malament. Mitjana afirma «crec que és el que toca, abans del càrrec queda la persona i la seva dignitat i així ho faré».

Vicenç Mitjana demana disculpes per si alguna vegada durant el seu mandat no ha estat a l'altura de les circumstàncies i agraeix la tasca que diàriament fan els treballadors del Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Mitjana diu que «sense el personal el Consell no tiraria endavant, perquè, ells no tenen cap culpa que els polítics ens barallem i desprestigiem la institució i la comarca». Al càrrec l'ha substituït l'històric socialista Xavier Ribera, alcalde de Baix Pallars durant 24 anys. El dia de la votació al nou president Mitjana va votar a Ribera com a nou president.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.