Política

Sant Sadurní d'Anoia

CiU i el PSC obren converses per decidir el govern

Els partits es van reunir ahir

El PP veu “en un90%” un pacte PSC-ERC

La cap de CiU, Maria Rosell, i la cap del PSC, Susanna Mèrida, van mantenir ahir la segona reunió per veure les possibilitats reals d'un acord de governabilitat per al municipi. Ho va confirmar ahir la cap dels socialistes de la capital del cava, Susanna Mèrida, que va afirmar que no hi ha cap pacte signat amb ERC i que els resultats tan ajustats obliguen a no tancar-se en cap banda. Mèrida ho va explicar després que la cap del PP al municipi, Dolors Montserrat, assumís ja quasi com un fet el pacte d'esquerres a la ciutat. “Hi ha un 90% de possibilitat del pacte entre el PSC i ERC, i creiem que no és la millor sortida pel municipi. Nosaltres creiem que el millor és que governés la força més votada, que va ser CiU. Ja hem tastat el que passa amb els governs d'esquerres i si es concreta, i amb el govern de CiU a la Generalitat, no ens vindrà ni un euro”, deia.

El cap d'ERC al municipi, Josep Maria Ribas, ha apuntat que es continua parlant amb els dos partits amb qui Esquerra es va establir iniciar negociacions, el PSC i CiU, i s'ha marcat el proper cap de setmana com a data més probable per conèixer el futur del govern local pels propers quatre anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.