Política

C's i SI s'enfronten per la possibilitat que Bildu participi en un acte al Parlament

López Tena anuncia una roda de premsa conjunta amb els bascos

Rivera considera “immoral” que la coalició independentista porti a la cambra un grup que “no condemna ni demana la fi d'ETA”

El líder de Ciutadans exigeix a la Mesa del Parlament que no permeti la compareixença

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat que Solidaritat Catalana (SI) pretengui organitzar una roda de premsa amb representants de la formació basca Bildu al Parlament. Rivera ha afirmat que és “immoral” i “una falta de respecte” cap als ciutadans de Catalunya que la coalició independentista porti a la cambra un grup que “no condemna ni demana la fi d'ETA”. Per aquest motiu, ha exigit a la Mesa del Parlament que no permeti aquesta compareixença.

L'acte s'inscriu dins d'una “gira” organitzada per SI i Bildu per presentar el seu projecte als catalans. La resta d'actes de Bildu se celebraran entre divendres i dissabte a Barcelona, Girona, Sabadell, Vic, Molins de Rei i Reus.

Rivera ha qualificat aquesta gira de “caravana independentista” i ha ironitzat sobre els motius de la seva presència a Catalunya, tot dient que “potser venen a fer cursos d'estiu de Kale Borroka”.

Per la seva banda, el diputat i portaveu de SI, Alfons López Tena, s'ha mostrat crític amb el fet que es pugui permetre que el líder del PP, Mariano Rajoy, realitzi rodes de premsa al Parlament però que, en canvi, es mantingui Bildu allunyada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.