Política

El Bloc Verds d'Alaquàs demana al PP que treballe pel poble

Els nacionalistes no comprenen les raons perquè el PP ha optat per aquesta actitud de càrrega contínua

Després que el Partit POpula d'Alaquàs haja carregat contra la coalició el Bloc Verds Compromís per Alaquàs, el seu síndic portaveu a l'ajuntament d ela vila, Vicent Forment, assegura que aquesta actitud sols té una explicació quan del que es tracta ´ñes de desviar l'atenció cap a un grup minoritari, per tal de tapar la realitat de divisió del propi partit.

Els líders del Bloc Els Verds Compromís per Alaquàs, expliquen que sempre han tingut la mà estesa a la col·laboració amb el Partit Popular per fer oposició i una bona mostra d'això, ha estat les reunions mantingudes per a sol·licitar la realització d'una auditoria externa dels comptes municipals.

Així doncs, aquesta coalició electoral, considera que els membres del Partit Popular d'Alaquàs “haurien de posar-se a treballar a la recerca de solucions i abandonar la política de crispació i de titolar de premsa que practiquen des de les darreres eleccions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.