Política

Macias: “Tant li fa Rajoy o Rubalcaba”

El número 2 de CiU creu que Catalunya surt perdent en tots dos casos

Sosté que la coalició defensarà el país

El número 2 de la candidatura de CiU al Congrés, Pere Macias, considera que per Catalunya és el mateix Alfredo Pérez Rubalcaba que Mariano Rajoy. Al seu parer, perquè l'endemà de les eleccions “ningú no s'hagi de lamentar”, cal fer pedagogia que votar el PP per fer fora el PSOE és negatiu per a Catalunya. Macias també pensa que el PSOE “ha arruïnat el país i ha enganyat els ciutadans”. De les seves crítiques tampoc no se n'escapa el PP: “Han de veure que no ens poden passar per sobre perquè amb Catalunya ni s'hi pot jugar ni se'ns pot trepitjar.” El diputat ha afegit que importa relativament poc qui sigui el pròxim president, però que en aquests comicis cal que CiU hi sigui “per defensar el país”.

El número 2 de CiU reconeix que aquesta és la campanya més difícil per al partit, sobretot per les retallades que aplica el govern de la Generalitat.

Macias va fer aquestes declaracions al dinar de tardor de l'agrupació local de CiU a Sant Hilari Sacalm, acompanyat del president gironí de CiU, Eudald Casadesús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.