Política

Sobiranisme

Pancartes rebaixades per la independència

L'empresa Tot Rètol d'Igualada fa un 60% de descompte en les pancartes per a la Diada si demanen de forma explícita la independència

Vol contribuir a fer extensiu el missatge amb vista a la manifestació de l'11-S

Un 60% de descompte. Aquesta és la rebaixa que l'empresa igualadina Tot Rètol ofereix a tots aquells que vulguin lluir una pancarta independentista durant la manifestació de la Diada. Per beneficiar-se de l'oferta només hi ha una condició: la pancarta ha de demanar explícitament la independència de Catalunya. “Nosaltres compartim plenament aquest missatge i volem posar el nostre granet de sorra perquè arribi al conjunt de la societat i als nostres polítics de manera clara, entenedora i inequívoca”, explica el dissenyador gràfic Joan Torrents, propietari de l'empresa.

Posem per cas que encarreguem a Tot Rètol una pancarta de 3 a 5 metres amb qualsevol lema. Segons la tarifa, hauríem de pagar al voltant de 20 euros per cada metre quadrat de lona. Amb el 60% de descompte, però, aquest preu oscil·laria entre els 6 i els 8 euros, en funció de la mida exacta de la lona. “Amb l'oferta no guanyem res, la quantitat que paga el client cobreix el cost del material i nosaltres assumim la mà d'obra; farem un esforç, en el sentit de dedicar-hi temps, i no posem cap límit: farem tantes pancartes com ens encarreguin”, comenta Torrents.

La promoció, batejada amb el nom de Pancartes x la Independència, va començar a mitja setmana i s'ha traslladat també a les xarxes socials. Durant aquests dies, Tot Rètol ha rebut algunes trucades i correus electrònics de persones interessades en l'oferta, tot i que l'empresa preveu que les comandes es concentraran la setmana vinent, a mesura que es vagi apropant l'11 de setembre. Segons Torrents, l'objectiu d'oferir pancartes a bon preu és col·laborar “per fer més extensiu el missatge independentista” amb vista a les manifestacions que se celebraran arreu del país. Afegeix, però, que l'oferta també servirà per promocionar Tot Rètol i els productes de l'empresa, que fa 25 anys que treballa en el sector de la retolació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

Acusacions particulars de policies rebutgen l’amnistia en la causa de Tsunami a l’Audiència Nacional

barcelona
POLÍTICA

En el primer any de govern de Salt s’ha executat un 28% del Pla d’Acció Municipal

SALT
societat

García-Castellón desmunta la trama russa del procés

barcelona
política

El Consell de la República encarrega una auditoria externa pels comptes

barcelona
política

Illa ofereix diàleg per aconseguir un pacte progressista “sòlid i ambiciós”

barcelona
Política

Tortosa aprovarà una modificació pressupostària de 3,3 milions

Tortosa
política

Batet (Junts) reivindica “un govern d’estricta obediència catalana”

barcelona
política

ERC reclama a PSC i Junts que facin “propostes valentes” si volen el seu suport

barcelona
política

Activat el compte enrere per a la investidura: límit 26 d’agost o eleccions el 13 d’octubre

barcelona