Política

La Catalunya independent, a debat

El suplement Presència d'El Punt Avui analitza cada diumenge fins el 25 de novembre el procés sobiranista des de diferents perspectives

  • Interior de l'hotel España, on se celebren els debats de Presència JOSEP LOSADA.
  • Video: Diàlegs a l'España (VII): Cançons de llibertat

El suplement Presència del diari El Punt Avui ha engegat una sèrie de debats sobre la Catalunya independent, que es publiquen cada diumenge fins el pròxim 25 de novembre, dia de les eleccions catalanes.

L'objectiu del total dels set debats és obrir un fòrum, batejat amb el nom de Diàlegs a l'España, que vol ser una porta oberta al coneixement, la reflexió i les propostes de futur en un moment complicat i al mateix temps esperançador per al país.

El món cultural, social, econòmic, polític, esportiu, dels països catalans i estrangers arrelats al país són alguns dels que protagonitzen aquesta sèrie de debats.

Totes les trobades es fan en l'excepcional marc de l'hotel España de Barcelona, fundat el 1859 i que a principi del segle XX va reformar el cèlebre arquitecte modernista Lluís Domènech. La tria d'aquest emplaçament no és casual, ja que el modernisme català va ser un corrent que va anar més enllà de les propostes artístiques, amb una voluntat de modernitzar el país i recuperar la cultura catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.