Política

El PP de Torrent modifica la Fundació Esportiva i l'ordenança electrònica

El govern local vol privatitzar la gestió de l'esport i l'alcaldessa s'arroga el dret a desenvolupar l'Ordenança Electrònica de l'Administració

Compromís per Torrent ha presentat per Registre d'Entrada, i dins dels escassos 5 dies que dóna el govern municipal als grups de l'oposició per a fer-ho, una bateria d'esmenes contra la proposta de modificació dels Estatuts de la Fundació Esportiva Municipal i la nova Ordenança de l'Administració Electrònica, que regirà les futures relacions administratives entre l'ajuntament i la ciutadania.

En relació a la modificació dels Estatuts de la F.D.M, Compromís demana en la seua esmena que els bens de domini públic afectes a l'esport de Torrent s'utilitzen per prestar un servei públic de qualitat als usuaris. Així, Compromís no compartix la visió de l'equip de govern del PP que els bens s'adscriguen únicament sota el criteri d'allò que “resulten convenients”, obviant que aquestos siguen públics i que mantinguen uns estàndards de qualitat adequats.

Quan al projecte d'ordenança de l'administració electrònica, aquesta formació política de l'oposició demana, que s'identifiquen els responsables de la futura gestió electrònica, tant en el procés de generació de la informació als usuaris, com a la destrucció de documents originals en paper físic. Pel que fa al procés de desenvolupament d'aquesta Ordenança, Compromís no compartix la filosofia del PP de què siga únicament l'alcaldessa l'encarregada de desenvolupar-la, mentre els grups de l'oposició queden totalment al marge d'aquest procés i sense cap possibilitat de fiscalitzar el seu ús normatiu.

A més aquesta força opositora, no entén perquè el text de l'Ordenança ha sigut presentat íntegrament i única en castellà, quan el Reglament de Normalització Lingüística municipal diu que la llengua vehicular de l'Ajuntament i la seua administració ha ser el valencià, i per tant, tots els acords que adopte s'han de redactar també en la llengua oficial.

Per què no respecten res?

Pere Rossell

Aquesta és la pregunta que gran part d ela ciutadania torrentina s'hi fa davant les actuacions destarifades que darrerament enceta l'Ajuntament. Per què no respecten res? No s'estimen el que fan ells o els seus conciutadans? És veritat que només els interessa fugir cap endavant sense mirar el passat?

Tot fa pensar que les contestacions als ítems donen com a resultat una sensació de desprotecció absoluta. Aquesta ciutat gran del País Valencià, és una d eles que necessitat una restauració integral, però de dalt cap a baix, perquè en sentit contrari, prou fa la societat que sustenta la normalitat quotidiana, en aguantar el pes de la piràmide invertida que ens obliguen a mantenir.

Els que ara governen ni tenen mirament, ni sembla que el coneixen perquè actuen segons els hi dicten des del carrer de Quart o des de la plaça de Manises i allà no coneixen les peculiaritats d'aquest poble que disposa d'una idiosincràsia concreta i pròpia d'un bon poble i d'una millor gent (en línies generals).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.