Política

Marcos Miguel Moragues ha estat subratllat pels socialistes com al recomanat del PP

Va ser elegit per Torró com un dels 47 membres de l'executiva local del PP i, a més, cobra un sou per estar com a conserge en el Poliesportiu Municipal

Més del 90% de l'executiva local del PP de Gandia rep un sou municipal mentre a la ciutat hi ha més de 9.500 aturats

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Marcos Miguel Moragues, un dels 47 membres de la recentment nomenada nova executiva local del PP i un dels 42 que, a més de tenir un càrrec en l'organigrama del partit conservador, reben un sou municipal amb l'únic currículum de ser membre del PP i donar suport a Torró.

El d'aquest militant del PP és un dels nombrosos casos d'endollats que Torró té repartits per diferents dependències municipals. Estómacs agraïts en una ciutat desencantada per les mentides d'un govern del PP que va prometre treball per a tots però que, a hores d'ara, el únic treball que ha creat ha sigut per als seus amics, parents i coneguts.

Torró, que va prometre governar sense assessors, ha creat una executiva on més del 90% dels seus membres reben un sou de les administracions públiques, la immensa majoria de les arques municipals de Gandia. Una situació curiosa, perquè en una ciutat amb més de 9.500 aturats (1.200 més que quan va arribar Torró al govern) i una taxa que supera el 25% de la població activa aturada, el PP té plena ocupació en la seua executiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.