Política

Joves de Compromís convoca una concentració contra Castedo

La convocatòria té com a lema #CastedoNiUndiaMés i demana la dimissió de l'alcaldessa d'Alacant per la seua imputació al cas Brugal

La concentració està convocada el dijous 31 d'agost a les 13 hores davant l'Ajuntament de la capital alacantina

El setge judicial que encercla l'alcaldessa popular d'Alacant, Sonia Castedo, per la seua imputació al cas Brugal i les darreres revelacions de les converses mantingudes amb l'empresari —igualment imputat— Enrique Ortiz no són l'únic mal de cap per a la regidora alacantina. Alguns empresaris de la ciutat ja s'han posicionat públicament en contra de la primera edil, el seu partit li ensenya una vegada rere altra la porta d'eixida i ara, el Joves de Compromís han decidit dur el descontentament social amb l'edil popular al carrer.

La branca juvenil de la coalició econacionalista ha convocat una concentració a les portes del consistori alacantí per aquest dijous, 31 d'agost, sota el lema #CastedoNiUnDiaMés. La protesta, amb la qual volen expressar el malestar general que existeix a la ciutat, demana la dimissió de Sonia Castedo arran de les revelacions de la seua relació amb l'empresari Enrique Ortiz, recollides en el sumari del cas Brugal i que posen en evidència la connivència entre la batllessa i el constructor en l'adjudicació del Pla Parcial de Rabassa.

Des del col·lectiu apunten que “en els últims anys hem pogut comprovar la degradació progressiva i exponencial de la ciutat d'Alacant, de com es convertia en un vaixell a la deriva, sense model i sense idees, una situació agreujada per la crisi i que es fa visible en aspectes com l'augment de persones que viuen per sota del llindar de la pobresa”.

“Davant esta situació, les converses de les escoltes policials revelen com l'alcaldessa hauria configurat Alacant segons els interessos de l'empresari Enrique Ortiz, que acumula ja el 60 per cent del sòl lliure d'Alacant”, han afegit.

Per tant, els Joves amb Compromís de l'Alacantí apunten que “convoquem esta acció de protesta per a dir alt i clar que volem una ciutat sense amo, que Alacant no està en venda i que la ciutadania mereix uns representants polítics que porten a terme una gestió honesta i modèlica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia