Política

Centenars de persones exigeixen a Alacant la dimissió de Castedo

Una vintena de col·lectius crearà una plataforma ciutadana amb l'objectiu de forçar la renúncia de l'alcaldessa d'Alacant, imputada en dues peces separades del “cas Brugal”

Unes 400 persones, segons xifres de la policia espanyola, s'han concentrat aquest dimarts a la plaça de l'Ajuntament d'Alacant, coincidint amb el ple municipal, per exigir la dimissió de l'alcaldessa, Sonia Castedo, per la seua doble imputació en les peces separades del cas Brugal, relatives a presumptes irregularitats del PGOU i del pla Rabassa.

La protesta, convocada per Podem, EUPV i Compromís, en què participen 24 col·lectius, servirà per a crear la Plataforma Ciutadana per la Dimissió de Sonia Castedo, si aquesta no renuncia el càrrec.

Per a la integrant del Cercle Podem Alacant, Jennifer Aponte, és “sorprenent” que una persona que té dues imputacions “es mantinga en el càrrec”. De la seua banda, el coordinador d'EUPV, José Luis Fernández Cabello, ha indicat que “la ciutadania ha dit prou, i per tant no pararem fins que aquesta senyora o el PP prenguen la decisió de fer-la fora”.

Des de Compromís, el seu secretari local, Natxo Bellido, ha criticat “el model especulatiu de ciutat que ens ha conduït a la fallida i que té com a principal responsable la senyora Castedo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia