Política

Miguel Valor, nou alcalde d'Alacant

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha presidit el ple extraordinari

El substitut de Sonia Castedo nega que l'Ajuntament estiga en fallida

Miguel Valor és ja el nou alcalde d'Alacant després de rebre els 18 vots del grup municipal del PP i de jurar en valencià –per primera vegada– el càrrec davant la corporació en un ple extraordinari en què ha estat present el president de la Generalitat, Alberto Fabra.

Valor, que substitueix Sonia Castedo en el càrrec a l'imputada Sonia Castedo, ha reiterat en el seu discurs de candidatura que vol treballar “per i per a la ciutat” i després de defendre el treball del grup popular, ha afirmat que é s absolutament fals que l'Ajuntament estiga en fallida.

A l'acte d'investidura han assistit a més el delegat del Govern, Serafín Castellano, i la coordinadora del PPCV, Isabel Bonig. En el ple també ha pres possessió de l'acta de regidora, Carolina Concepción. L'alcaldessa eixint no ha estat present.

En declaracions als mitjans, el president valencià Alberto Fabra ha assenyalat que ha volgut estar present per mostrar el reconeixement “a un grup, una persona i un partit” i per fer veure “la necessària voluntat i compromís que precisa la ciutat per sortir endavant”. Fabra s'ha mostrat convençut que el nou alcalde “ha posat de manifest la normalitat, el compromís i el seu amor per la ciutat”.

En referència a la polèmica sobre l'exalcaldessa Sonia Castedo, el cap del Consell ha dit que “la gent ens ha de valorar pel que farem, el passat serveix d'experiència per posar de manifest com hem estat capaços de transformar una ciutat”. “Ara hem de generar confiança en el futur i tant el nou alcalde, com la resta de regidors, tenen molt clar que el més important és el futur i el que oferirem als ciutadans d'Alacant”, ha remarcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia