Política

Compromís torna a demanar el contingut d'una enquesta feta per l'Ajuntament de Torrent

L'estudi de camp costà 21.755 euros pagats amb diners públics

Compromís per Torrent ha tornat a demanar la còpia del contracte, així com la factura i la totalitat del contingut d'una enquesta d'opinió encarregada per Alcaldia, que li va costar a l'erari municipal 21.755'80€.

Des de Compromís es va sol·licitar aquesta informació, per Registre d'Entrada, el dia 13 de novembre de 2014, sense que s'haja produït cap contestació o comunicació al respecte, motiu pel qual s'ha tornat a cursar la petició d'informació en els mateixos termes en què aleshores va ser demanada.

Finalment des de Compromís es pregunten de què servix l'Ordenança de Transparència i Bon Govern, aprovada recentment pel govern municipal del Partido Popular, quan a un grup legalment constituït se li nega informació puntual quan la sol·licita, més si cap quan el contingut està vinculat a partides econòmiques del pressupost i afecta l'opinió que els torrentins i les torrentines tenen de la gestió de la seua Corporació Local, a la qual pertanyen tots els grups municipals que estan representats al Ple de l'Ajuntament de Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia