Política

Unió descarta la suspensió de l'autonomia i fa una crida al diàleg amb el govern espanyol

Ramon Espadaler prefereix un procés dialogat amb l'Estat espanyol, encara que sembli impossible

El dirigent d'Unió aposta per treballar des de la política i la concertació, posant tota l'energia al diàleg

El secretari general d'Unió Democràtica de Catalunya, Ramon Espadaler, diu que la formació democristiana no es planteja “de cap manera” la suspensió de les institucions catalanes, sinó un procés dialogat amb l'estat espanyol encara que “sembli impossible”. A la proposta plantejada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) aquest divendres, Ramon Espadaler ha respost que “no hi ha cap altra sortida que no sigui dialogada i parlada amb el govern espanyol, amb la força de la ciutadania, per decidir el nostre futur i poder votar”.

El dirigent d'Unió aposta per treballar des de la política i la concertació, posant tota l'energia al diàleg “malgrat sembli reiteradament difícil i impossible”.

Espadaler, ha participat aquest dissabte a l'Escola d'Hivern de la Unió de Joves, la formació juvenil del partit democristià, enfocada a preparar els candidats a les eleccions municipals. En aquest context, ha explicat que un dels reptes és “parlar d'aspectes importants com la transparència”.

Durant tot el cap de setmana els joves d'Unió posaran a debat el funcionament dels ajuntaments, la seva implicació a la política local, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia