Política

L'alcalde de Riells, cap de llista d'ERC per quart cop

L'alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot (ERC), serà el candidat republicà per quarta vegada. Bagot ha estat alcalde des del 2007, tret d'un parèntesi de divuit mesos (juny 2011-desembre 2012), al principi de l'actual mandat, en què van governar CiU, l'Entesa i el PSC. Fa dos anys i mig, Bagot va recuperar l'alcaldia gràcies a una moció de censura d'ERC (5 regidors d'11) i el PSC (1).

En els dos últims mandats hi ha hagut molts canvis en l'equip de govern de Riells, i, posteriorment, amb l'afegitó d'un regidor no adscrit (i antic edil de CiU). Al final del mandat, però, el PSC va ser expulsat de l'equip de govern. Del 2007 al 2011, Bagot va governar amb un pacte amb el PSC.

Entre el 2003 i el 2007, Bagot va estar a l'oposició. L'alcaldable republicà i conseller comarcal té una empresa de transports. De 47 anys, Bagot està a punt de graduar-se en ciències polítiques i de l'administració pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia