Política

Espinet tornarà a ser cap de llista del grup de PAU a Anglès

El batlle diu que la gestió de l'equip de govern ha estat exemplar

Afirma que trepitgen el poble i penquen

L'alcalde d'Anglès, Pere Espinet, tornarà a ser cap de llista del grup Per Anglès Units (PAU) en les pròximes municipals. Espinet assenyala que el grup de PAU, que va guanyar per majoria absoluta el 2011 (8 regidors de 13), són gent que treballen pel poble i el trepitgen. “Som uns pencaires”, diu.

Espinet recorda que quan va arribar a l'Ajuntament va trobar una situació econòmica “preocupant. El primer dia ja tenia ganes de marxar”, admet. Segons dades del grup de PAU, el juny del 2011 hi havia factures sense pagar valorades en 2,7 milions d'euros. “En aquests moments totes estan pagades”, assegura.

Segons argumenta Espinet, l'endeutament ha passat del 279,05% del 2011 al 159,11% d'ara. El deute és ara de 7,6 milions d'euros quan el 2011 era d'11,5. L'esforç dels regidors de l'equip de govern ha permès –afirma Espinet– mantenir, per exemple, els serveis de la llar d'infants, el pavelló i el centre de dia, entre d'altres. A més, l'alcalde vol destacar les facilitats donades a Antex perquè l'empresa pugui ampliar instal·lacions i facilitar la creació d'un centenar de llocs de treball al poble.

El batlle i alcaldable de PAU per segon cop té 62 anys i és professor tècnic de cicles formatius en un institut de Girona. Havia estat anys enrere operador i programador de cinema. A banda de PAU, són segures les candidatures de CiU (Astrid Desset) i de la CUP (Sergi Riera).

LA FRASE

Hem fet una gran feina. Els números canten per si sols, com ara haver reduït un 120% l'endeutament
Pere Espinet
alcalde d'Anglès i cap de llista de per Anglès units (PAU)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia