Política

“S'ha d'apropar la gestió de l'Ajuntament als veïns”

L'alcaldable del PP a Vilafant creu que s'haurien de millorar diversos carrers

“Voldríem més patrullatges”

Té 49 anys. És nascut a Barcelona i resideix a Roses. És aficionat a la fotografia, a la caça i tot el que està relacionat amb les xarxes socials
e. p.

Al capdavant d'un equip “consolidat i implicat”, Josep Parra lidera per segon cop la llista del PP a Vilafant. També és conseller comarcal, president de la formació a l'Alt Empordà i du les xarxes socials del partit en l'àmbit de la demarcació de Girona.

El PSC ha governat amb majoria. Com ha estat el mandat?
Sempre que he fet alguna proposta, tots els membres del consistori s'ho han mirat. No he trobat gairebé cap punt divergent, excepte el tema de l'independentisme. Amb qüestions que han suposat un bé per al poble, mai hi ha hagut cap problema. I quan he demanat informació, l'he tinguda al moment o l'endemà.
Per quina política local aposta?
El primer, i més important, és apropar la gestió de l'Ajuntament a la ciutadania. Fer-la més participativa i donar més importància a les associacions.
Com veu el municipi?
Vilafant és molt tranquil. Té una tipologia especial perquè hi ha tres nuclis urbans, cadascun amb les seves demandes. Hi ha carrers una mica abandonats, amb voreres i paviments en mal estat. Si entrem a l'equip de govern, estarem a sobre de la millora de la trama urbana.
Té bastant contacte amb la gent?
Qui m'ha volgut conèixer, fins i tot ha anat a l'ajuntament i ha demanat el meu telèfon. Almenys un parell de dies a la setmana me'ls passo a la població, trepitjant el carrer. El 2011, hi havia persones que pensaven que érem una llista fantasma, i han vist que no. He anat a tots els plens, a totes les comissions informatives. Hi ha gent de Vilafant que fa dos anys que no ve al ple. M'hi he implicat totalment.
Què prioritzaria a la població?
La rotonda a l'encreuament de l'N-260 i l'estació del TAV. Ens vam comprometre a fer un seguiment del tema. Ara, sembla que està arribant a bon port. I, a banda, intentar incrementar una mica la seguretat i que els Mossos patrullin més pel terme.
I en el terreny econòmic?
S'ha d'agilitzar el cobrament dels 1,3 milions d'euros que la Generalitat deu a l'Ajuntament. I, per incentivar la creació de noves empreses, proposem disminuir les taxes municipals.
Com veu els comicis?
M'agradaria refermar el primer regidor i anar a buscar el segon. Per ara hi ha 4 candidatures i estar al govern vol dir una mica de desgast perquè a vegades has de dir que no a segons quines peticions i costa d'entendre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia