Política

Santi Vila diu que Girona serà clau a les municipals

Ahir va fer costat als alcaldables del Gironès, on CiU hi presenta 25 candidatures, dues menys que el 2011

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va apadrinar ahir els 25 alcaldables de CiU al Gironès, dues llistes menys que les que la formació nacionalista va presentar a les eleccions municipals del 2011, en un acte que va tenir lloc a Sant Gregori.

Vila va voler agrair a tots els candidats la seva il·lusió renovada que els porta a tornar-se a presentar o a fer fer-ho per primera vegada: “És molt rellevant en el context que vivim d'extrema dificultat”. També va aprofitar per remarcar els valors de CiU, formació, va dir, que treballa per l'activitat econòmic i per ser “un partit amb ànima que fa que ningú quedi endarrere”.

Però el conseller va voler destacar que aquestes no són unes eleccions municipals qualsevol: “No s'ha de perdre de vista que a més de votar a la llista i a un alcalde i que, en conseqüència, la nit de les eleccions estarem tots molt atents a quin color pren el municipalisme a Catalunya i això en bona mesura serà el partit que es jugarà a Girona”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.