Política

Prioritzen els regidors en la llista de PAU d'Anglès

Els primers sis llocs de la candidatura són per a integrants de l'equip de govern

Espinet elogia la feina del seu grup malgrat les dificultats

Per Anglès Units (PAU), que té vuit regidors de tretze, dóna prioritat als actuals edils en la confecció de la candidatura. Els sis primers llocs són per a integrants dels actuals gestors municipals, començant per l'alcalde, Pere Espinet, que repeteix com a cap de llista.

Darrere Espinet, els primers llocs són per a Esteve Callís (número 2), Anna Carrillo (3), Toni Simon (4), Montse Garriga (5), Bartomeu Carrillo (6) i Ernest Luz (7). Luz és el primer integrant de la candidatura de PAU que ara no té responsabilitats en l'equip de govern. La llista de PAU va ser presentada la setmana passada a la sala Fontbernat.

L'alcalde ha elogiat la feina dels seus regidors, com ara Bartomeu Carrillo, responsable d'Obres Públiques i Esports; Esteve Callís, edil d'Hisenda, Patrimoni i Urbanisme, i Toni Simon, regidor de Cultura, Joventut, Participació Ciutadana i Promoció Turística.

LA XIFRA

8
regidors
té PAU a l'Ajuntament d'Anglès. Tres són no adscrits després d'haver deixat el PSC i dos són de CiU.

Persones que “trepitgen” Anglès

Pere Espinet sempre destaca que han hagut de treballar en un context de crisi, però que la feina dels regidors ha permès superar els entrebancs. Explica que la llista està formada per persones “que trepitgen el món” i que alguns edils han superat la feina dels seus antecessors, “tot i que algun era advocat”. La valentia de l'equip de govern –indica Espinet– ha permès garantir serveis com ara la llar d'infants, la policia, el centre de dia i la piscina, “tot i no ser rendibles”. “L'Estat voldria que els tanquéssim”, diu. El batlle nega que l'Ajuntament hagi retallat serveis aquest mandat, a diferència del que ha afirmat Josep Casadellà (Anglès 2015-AM). També s'hi presentaran CiU i la CUP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia