Política

CiU fa cinc canvis en els primers set llocs a Sant Hilari

L'alcalde, Albert Santaugini, lidera una llista “amb joventut i experiència”

Convergència i Unió presenta a Sant Hilari Sacalm una llista “amb joventut i experiència”, en paraules de l'alcaldable, Albert Santaugini. El cap de llista ha fet cinc canvis en els set primers llocs, en què hi ha tres independents.

Torna al primer pla Carme Benages, que va ser presidenta del Consell Comarcal per Unió i és la número 5. Benages, llicenciada en biologia i de 54 anys, treballa de tècnica de Medi Ambient al consell i va tornar a l'equip de govern al gener. També és independent el número 3, Albert Molas, que treballa d'administratiu a la Nestlé.

Dels sis regidors de CiU que formen l'equip de govern, amb pacte amb ERC, quatre són a la llista: els esmentats Santaugini i Benages, i Núria Navarro i Miquel Serradesanferm. Navarro, de 45 anys, és la número 2, treballa al centre de Nestlé a Viladrau i és delegada dels Donants de Sang del poble. Miquel Serradesanferm, llicenciat en administració i direcció d'empreses, és el 4.

“Polític de proximitat”

Santaugini té ganes de ser “un polític de proximitat”: “Com he fet des de fa més de dos anys.” És l'únic candidat que es presenta per primer cop. Va accedir a l'alcaldia després de la dimissió de Robert Fauria, imputat pel cas Manga, fa dos anys. Joan Garriga (ERC) i Joan Ramon Veciana (PIG) repeteixen d'alcaldables. CiU sempre ha estat la llista més votada; el 1979, el 1983 i el 1987 era l'única. Entre el 2007 i el 2011, l'alcalde va ser l'esmentat Garriga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia