Política

“Hi haurà declaració d'independència, però no el 28-S”

El nou president de l'ANC apel·la al contingut de l'acord pel full de ruta firmat amb CiU, ERC, Òmnium i l'AMI

Dos dies després de ser escollit nou president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez va assegurar ahir que no veu possible una declaració unilateral d'independència (DUI) l'endemà mateix de les eleccions catalanes. “No és possible i no és el camí”, va assegurar en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Després, en declaracions a aquest diari, Sànchez apel·lava al contingut de l'acord sobre el full de ruta subscrit per CiU, ERC, l'ANC, Òmnium i l'AMI, i que estableix que, després de les eleccions, el Parlament aprovi una declaració que doni el tret de sortida al procés que hauria de permetre la proclamació de la República Catalana en un termini aproximat de divuit mesos. “És indiscutible que hi haurà declaració d'independència, i que sigui unilateral o no depèn de quina sigui l'actitud del govern espanyol, però és evident que no serà l'endemà del 27 de setembre”, va aclarir el líder de l'assemblea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia