Política

Ràdio l'Om de Picassent procura un debat a sis entre les candidatures

El programa en directe va tenir lloc al saló de Plnes de l'Ajuntament de la vila

Ahir al matí l'Emissora Municipal de Picassent va acollir un debat entre les sis agrupacions polítiques que concorren a les eleccions 2015. Juanfran Albert (Canviem Entre tots), Juanma Bernal (Ciutadans), Ignacio Ortega (Esquera Unida), Artur Hernández (Compromís), Inma Guaita (Partit Popular) i Conxa García (PSOE) van dialogar sobre les qüestions plantejades des de la ràdio local.

Albert i Bernal van coincidir en la necessitat de “solucionar els problemes amb el Mercat Municipal”. Per la seua banda Ignacio Ortega d'EU va parlar d'un poble “molt bònic però ple de solars i d'enderrocs que es pot millorar amb una política decidida pel medi ambient”, ha assenyalat Ortega. Hernández de Compromís va parlar “d'un Picassent en possibilitats però que cal aprofitar-les amb més recursos i amb una política agrària per aprofitar la gran quantitat de terrenys abandonats ”. La portaveu del PP manifestà que “Picassent està fos a negre i que en 12 anys no avançat ni un pam”, per remarcar que el seu desig és tindre “un Picassent referència en la comarca de prosperitat i benestar”.

Per la seua banda, la candidata i actual alcaldessa, la socialista Conxa García, va defensar la gestió “transparent i rigorosa del seu equip de govern”. L'objectiu, segons García, és “seguir treballant per un millor futur, comptant com fins ara amb tots i totes, amb tots els col·lectius, posant en marxa noves iniciatives que redunden en el benefici de la ciutadania”.

Cas Imelsa al debat

La informació apareguda als diaris sobre la possible relació d'Inma Guaita, candidata popular en esta trama va ser motiu de debat. La socialista Conxa García interpel·là Guaita, notícia en mà, i li va dir que “si ha creuat o no la línia roja marcada per Alberto Fabra”. La diputada a les Corts Espanyoles i aspirant a l'alcaldia Inma Guaita va expressar que el seu patrimoni “és públic i es pot consultar al web del Congrés”. Per últim Conxa García exigí Guaita que aportara la Declaració de Bens Patrimonials “ja que ho va fer a principi de la legislatura però no al final”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia