Política

PSC guanya al Vendrell amb només quatre regidors i un ajuntament molt fragmentat

Vuit dels nous partits que es presentaven a l'ajuntament del Vendrell han aconseguit representació municipal i tot i que els socialistes de Martí Carnicer han guanyat els comicis, són només quatre els representants que han aconseguit, tres menys que fins ara.

CiU continua sent la segona força més votada però dels sis actuals regidors es queda només amb tres, els mateixos que PxC (que fins ara en tenia cinc). Ciutadans, que fins ara no tenia cap representant, passa a tenir-ne directament tres i ERC, que en tenia 1, dobla representació i passa a ser la cinquena força més votada amb cinc regidors. Al seu darrera hi ha dues noves formacions, Si se Puede i Som Poble (CUP), que obtenen dos regidors cadascun. El PP manté també els dos actuals regidors, tot i que passa a ser la força amb menys suport a l'Ajuntament. El panorama evidencia la necessitat d'aliances per tirar endavant el mandat, de fet en els darrers quatre anys els socialistes i convergència ja es van repartir l'alcaldia



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia