Política

Per Nogué, la dispersió els ha fet perdre dos edils a Sils

L'alcalde en funcions de Sils, Martí Nogué (MES-Independents de la Selva), està disposat a governar en solitari fins al 2019. Nogué ha estat el cap de llista més votat (5 regidors de 13) i explica que començarà ara a parlar amb la resta de formacions (CiU, la CUP, ERC i ICV-EUiA).

Nogué és alcalde des del 2007 i els primers quatre anys va governar en minoria (4 regidors d'11). Del 2011 a l'actualitat, el batlle silenc ha tingut una majoria absoluta (7 regidors de 13) “Estic content. El que ha passat és que els vots s'han dispersat perquè hi havia moltes llistes [8]”, analitza el batlle.

Darrere la candidatura de Nogué, hi ha CiU (4 regidors), la CUP-Capgirem Sils (2) i ERC i ICV-EUiA –totes dos amb un regidor cadascun–. El nou candidat de CiU, Pere Mas, està satisfet d'haver passat d'un a quatre regidors, i diu que toca a Nogué prendre la iniciativa.

El 2011 es van presentar sis llistes, i totes van entrar. Ara, se n'han presentat vuit, tres de les quals (PP, PSC i Plataforma Cívica) no hi seran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia