Política

Ara en Comú Alacant ha celebrat l'assemblea constituent

Els assistents s'han organitzat en grups de treball i es pretén escampar la proposta per tots els pobles de la demarcació

Ahir dijous dia 20 d'agost va tenir lloc l'Assemblea Constituent de la Plataforma Ara en Comú de la demarcació d'Alacant, l'objectiu de la qual és treballar per tal d'aconseguir un procés d'unitat popular capaç de trencar amb l'hegemonia electoral del bipartidisme representat pel PP i el PSOE.

En el decurs d'aquesta reunió, es va llegir un manifest en què es remarcaven els objectius de la plataforma i la necessitat de portar endavant un procés d'unitat a fi de recuperar les institucions de l'Estat en favor de la majoria social.

Entre d'altres decisions, es va aprovar l'extensió de la plataforma a totes les comarques d'aquesta demarcació a fi de traslladar el missatge i la necessitat d'unitat popular a tots els pobles, viles i ciutats d'aquesta regió geogràfica.

També es va decidir la periodicitat d'aquestes convocatòries i es fixà en fer-la cada quinze dies, a fi de garantir un treball continuat i obert a tota la ciutadania que estiga interessada en participar en els diferents grups de treball tendents a la confecció d'un programa polític favorable als interessos de la majoria.

D'aquesta manera, la propera assemblea se celebrarà el 5 de setembre i s'abordaran els principals temes i propostes que es pensa aportar des d'aquesta demarcació a l'assemblea estatal que hi haurà el 12 de setembre a Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia