Política

Junts pel Sí diu que votar no és validar les polítiques del PP

Les candidates Dolors Bassa i Elena Ribera destaquen a Vilablareix que cal lluitar contra el discurs de la por

Les candidates de la llista de Junts pel Sí a Girona, Dolors Bassa i Elena Ribera, van defensar ahir, a Vilablareix, que votar no és validar les polítiques del PP i que “cal convèncer tothom d'això”. Ho van dir ahir al matí en una reunió amb una vintena de persones en un acte al pavelló municipal.

Durant la seva intervenció Dolors Bassa va destacar: “Votar no el 27 de setembre voldrà dir que validem com a bones les polítiques del PP que hi ha en aquests moments.” I va advertir: “D'aquí a 20 anys pensarem què hauria passat si haguéssim votat sí i, per últim, igual que en la vida personal, sempre ens penedirem d'allò que no hem fet. Per tant, és molt clar el vot del sí, per poder canviar les coses.” Per Bassa: “Vivim un setembre excepcional i diferent de tots, però el que farem serà un setembre històric.” La candidata valora així la precampanya: “Tot el que hem dit Junts pel Sí ens ho tomben, dient que no és veritat, però passen els dies i veiem el contrari.”

Dones indecises

Elena Ribera, per la seva part, va destacar la importància de convèncer tothom i sobretot, va dir, “les dones”. Ribera va remarcar que les enquestes destaquen que un dels col·lectius més indecisos en aquestes eleccions són les dones, i en concret una de les franges més fluixes és la de dones grans que estan cobrant una pensió. En aquest sentit Ribera va exposar: “Alguns volen transmetre el virus de la por, que és el pitjor dels virus, però no hem de tenir por perquè tenim totes les possibilitats per sortir-nos-en. Per això cal explicar que a Catalunya no tenim problemes per pagar les pensions perquè generem recursos suficients per pagar-les.”

A més, Ribera va dir que la situació d'asfíxia que es viu ara mateix a Catalunya és insuportable, tant com a poble com econòmicament. “Tenim un camí per recórrer que és possible sobretot en un moment en què tenim a tocar
la victòria”, va proclamar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia