Política

L'Ajuntament d'Altafulla no haurà de despenjar les estelades

La Junta Electoral Central (JEC) ha donat la raó a l'Ajuntament d'Altafulla, després que divendres passat la junta electoral de zona exigís al consistori que retirés una vintena de banderes estelades que pengen de fanals i arbres del carrer Marquès de Tamarit. L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, va al·legar: “Les estelades van ser penjades per una coalició, Junts pel Sí, que concorre a les eleccions del 27-S, com a element propagandístic de la seva campanya electoral en un espai cedit amb aquesta finalitat.” En la resposta al consistori, la JEC assenyala: “Les estelades esmentades van ser col·locades per un grup polític que es presenta a les eleccions del 27 de setembre, i l'Ajuntament ofereix tots els fanals a les forces que hi concorren per posar-hi la seva propaganda.” La resolució també podria afectar els municipis on es van penjar banderes independentistes durant la campanya electoral.

L'alcalde, Fèlix Alonso, també va recordar que les banderes hauran de retirar-se l'endemà, el dia 28. L'Ajuntament donarà una setmana de termini per retirar-les i, en cas contrari, multarà l'organització responsable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia