Política

Acusen de cobrar de més el govern d'Aiguamúrcia

El grup municipal de Tots Som Aiguamúrcia (TsA) ha denunciat el cobrament indegut de sous per part de l'alcaldessa, Fina Bartolí. La formació presentarà una moció en el ple per tornar a calcular els sous que correspondrien a l'alcaldia aplicant la llei per la racionalització i sostenibilitat de l'administració local i demanant que “es retornin els excessos cobrats”.

TsA afirma que en l'anterior mandat ja “va ser molt polèmica l'ampliació de sou d'alcaldia”, que va passar de les quatre hores setmanals a les dotze hores setmanals. Per aquests conceptes, diuen, l'alcaldessa rebia 1.080 euros bruts al mes i va passar a cobrar-ne 3.129,06. “A causa de la polèmica generada”, remarquen, “el sou es va acabar reajustant a 2.566,66 euros bruts mensuals per un terç de jornada”.

Des de l'entrada en vigor de la llei per la racionalització i sostenibilitat de l'administració local, s'estableix un màxim de 22.000 euros bruts anuals en cas de dedicació parcial d'un el 50% i de 15.000 euros bruts anuals en dedicacions d'un 25%. “Entenent que els possibles errors en aquesta qüestió puguin ser causats més per desconeixement que per mala fe.” Per això, TsA demana “que es calculin les diferències entre els límits que es podien percebre i els efectivament liquidats”, i que, en cas d'haver-se cobrat en excés, “es restitueixin els imports”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia