Política

Aproven per unanimitat “continuar treballant” perquè Medinyà esdevingui el 222è poble

Critiquen que els hagin agafat “com a punta de llança” del conflicte entre Catalunya i el govern estatal per la independència del territori català

El ple de Sant Julià de Ramis ha aprovat per unanimitat “continuar treballant” perquè Medinyà pugui ser “el més aviat possible” el 222è poble de Catalunya tot i el recurs d'inconstitucionalitat que el govern espanyol ha presentat al Tribunal Constitucional (TC) contra la creació d'aquest nou municipi. Tots els grups municipals han rebutjat completament la decisió de l'executiu espanyol i han demanat el suport del president de la Generalitat de Catalunya, del Govern i del Parlament català per poder seguir portant a terme tots els passos necessaris perquè la comissió gestora de Medinyà vagi creant les estructures de municipi necessàries. “Ens han agafat com a punta de llança del conflicte entre Catalunya i Espanya, ens han posat enmig d'una guerra que no és la nostra”, ha explicat el regidor i portaveu de Medinyà 1972, Sixte Galià. Per mostrar la voluntat dels veïns de tirar endavant el nou municipi, Galià ha donat a conèixer que el proper dimecres es farà un ple a Medinyà on s'aprovaran els primers pressupostos i ordenances.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia