Política

El PP gironí no valora les paraules del seu regidor a Vilafant

El secretari general, Manel Escobar, diu que ell no és “ningú per dir que no” a Parra

El secretari general del PP a Girona, Manel Escobar, va assumir ahir la valoració del Partit Popular a la demarcació i va negar-se a fer cap comentari sobre les manifestacions del regidor popular de Vilafant José Francisco Parra, que, en el ple de l'Ajuntament, va manifestar dimecres al vespre que el president Lluís Companys havia assassinat 8.400 persones i que havia cremat l'església de la seva població l'any 1936. Escobar va afirmar que ell no és “ningú per dir que no” a Parra i va subratllar que aquest era “un tema personal”. “No entrarem al detall sobre si ell tenia més o menys raó”, va afirmar.

El suport de Borrego

En suport del regidor de Vilafant va sortir ahir Diego Borrego, regidor popular de Figueres, que, a Facebook, va afirmar que havia fet “molt ben fet”: “Companys va permetre que es perseguissin i assassinessin persones pel sol fet d'anar a missa. Ningú parla de l'exili de milers de catalans que fugien dels comitès revolucionaris. Això també és memòria històrica”, va manifestar. Més endavant, Borrego va assegurar que estava molt orgullós de ser “un dels únics que no es deixen enganyar per la propaganda”. I, més pedagògicament, hi va afegir que, al seu parer, el jovent també té “dret a saber tota [que va escriure en majúscula perquè es destaqués] la memòria històrica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia