Política

Acusen una regidora de Sant Julià de Ramis de transfuguisme

UDC ha demanat al consistori que se li apliqui el pacte dels partits contra aquesta pràctica

La intercomarcal d'UDC a Girona va fer arribar ahir a l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis una petició perquè la regidora Maria del Mar González sigui declarada trànsfuga. Aquesta regidora ja no pertany a Unió, tot i que n'era quan va accedir a l'acta. Posteriorment va deixar el partit per entrar a Demòcrates de Catalunya. La petició, però, Unió l'ha fet un cop s'ha sabut que González i la també regidora Inma López –en aquest cas en qualitat d'independent– havien sol·licitat deixar el grup de CiU per passar a ser regidores no adscrites a causa de les desavinences que tenen amb els altres membres del grup.

El president de la intercomarcal d'UDC, Xavier Dilmé, va dir ahir que la petició que han enviat al consistori és deguda “al canvi de grup i de partit de la regidora, amb finalitats i motivacions gens clares”. Per Dilmé, es tracta d'un cas de transfuguisme “de llibre”, i expressa el convenciment que la petició serà atesa. Si s'hi neguen, avisen des d'Unió, podrien emprendre accions –no concreten, però, quines– contra els responsables municipals pel fet de negar-s'hi. UDC recorda al govern municipal que el partit que el lidera, ERC, ha signat els acords contra el transfuguisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia