Successos

successos

incendi

Un incendi crema part dels edificis de Ferrari Land

La reproducció del Campanile va quedar destruïda

El parc descarta ajornar la data d'obertura de l'abril

Important contratemps en les obres de construcció de Ferrari Land, el primer parc de la popular marca automobilística italiana que es farà a Europa i que ha d'obrir la primavera que ve al costat de Port Aventura, entre els termes de Vila-seca i Salou. Un incendi, les causes del qual es desconeixen, va afectar ahir part de les construccions del nou parc, i va deixar totalment cremada una de les seves construccions emblemàtiques, la reproducció de la torre del Campanile de Venècia. Fins a quinze dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar en l'extinció del foc, les flames i el fum del qual van ser visibles des de força quilòmetres de distància.

Les flames, que es van declarar cap a les vuit del vespre, es van concentrar en la reproducció del Campanile, una estructura de cartró pedra de 25 metres d'altura que va cremar amb rapidesa. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, el foc també va afectar la coberta d'un teatre, on es va cremar l'aïllant, mentre que la resta del recinte es va veure afectat pel fum. A dos quarts de deu de la nit, els bombers van donar per apagades les flames. Segons Europa Press, un home va resultar ferit amb cremades de primer grau en una cuixa i va ser atès al CAP de Salou.

En un comunicat emès ahir a la nit, Port Aventura va assegurar que l'incident no farà modificar la data d'inauguració de Ferrari Land, prevista pel 7 d'abril. El parc obrirà una investigació per esclarir les causes del foc.

LA XIFRA

15
dotacions
dels Bombers de la Generalitat van treballar en l'incendi. L'avís es va rebre a les vuit del vespre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia