Successos

policial

detenció

Tornen a detenir el veí de Roses que prova cotxes i fuig

Antoni Gallardo s'interessa per comprar un cotxe, a vegades a França, els roba i algun cop els ha esclafat

Antonio Gallardo Moya, de 53 anys, el veí de Roses que arrossega nombroses detencions per la seva afició d'emportar-se cotxes de concessionaris o tallers i conduir-los a tot drap i temeràriament ha tornat a fer de les seves i ha estat arrestat la darrera setmana per dos casos més.

El dimecres 25 de gener Gallardo es va presentar a la tarda en un concessionari de Figueres i es va interessar per comprar un cotxe d'ocasió i va demanar de provar-lo. Quan l'anaven a provar, just a la sortida del pàrquing del concessionari, Gallardo es va posar al lloc del conductor ben de pressa quan el venedor encara estava fent la volta per darrere del cotxe per ocupar el lloc del copilot. Un cop al volant va arriar i va donar gas sense que l'empleat del concessionari tingués temps d'aturar-lo. Els responsables de la casa de venda de cotxes van denunciar el robatori als Mossos, que, examinant les imatges de les càmeres de seguretat, van identificar el lladre com Antonio Gallardo Moya, ben conegut perquè l'han arrestat molts cops per fets idèntics.

I quan els Mossos de Figueres es disposaven a anar cap a Roses per detenir Antonio Gallardo a casa seva pel robatori de Figueres van saber que precisament els Mossos de Roses el tenien detingut a la comissaria perquè l'havien aturat quan anava amb cotxe i van descobrir que el vehicle que duia havia estat robat a Perpinyà (pel seu sistema) i que a més no té carnet. El cotxe que s'havia endut del concessionari de Figueres estava aparcat molt a prop de casa seva i va poder ser recuperat. Gallardo va passar a disposició judicial el dia 27 de gener i va quedar en llibertat.

El 20 de gener de l'any passat va protagonitzar fets similars. Circulava per Roses conduint un cotxe que s'havia emportat d'un concessionari de Perpinyà i quan els Mossos van provar d'aturar-lo va començar a fer temeritats, va envestir dos cops els cotxes dels Mossos i no es va aturar fins que va embarrancar en un marge. El 4 de juliol del 2015, la Policia Local de Roses el va detenir després que conduís xocant contra pilones i mobiliari urbà, li fessin la prova de l'alcoholèmia i marqués 0,80, a part de conduir sense carnet. El 24 de novembre del 2015 conduïa torrat un altre cotxe de proves i aquesta vegada va envestir quatre cotxes, entre ells un cotxe patrulla de la Policia Local i de resultes dels xocs una persona va patir ferides i va haver de ser atesa al CAP. I el 23 de novembre del 2015 va tornar a fer de les seves. Aquella vegada, es va emportar el cotxe, un Citroën Picasso que tenia les claus posades, d'una empresa de venda de vehicles de Fornells de la Selva i va anar cap a Roses. En aquella ocasió la Policia Local el va poder detenir sense danys als seus vehicles.

LA XIFRA

53
anys
té Antonio Gallardo Moya, el veí de Roses especialista a demanar de provar un cotxe per després robar-lo

LA DATA

25.01.17
Gallardo
va anar a un concessionari de Figueres i amb l'excusa de provar un cotxe se'l va emportar


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.