Successos

SUCCESSOS

Nou accident mortal a l'N-340, a Alcanar

El conductor i únic ocupant d'un turisme va morir divendres a la matinada en un xoc frontal amb un camió a l'N-340, al terme d'Alcanar (Montsià), segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit. L'accident es va produir cap a dos quarts de dues de la matinada al punt quilomètric 1.061,4, en sentit sud. Pel que fa al conductor del camió, va resultar il·lès. Fins al lloc, s'hi van desplaçar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dels Bombers de la Generalitat i dues del Sistema d'Emergències Mèdiques. S'estan investigant les causes de l'accident, que es va produir quan el turisme va envair el carril contrari i va xocar amb el camió. Al punt del sinistre, l'afectació viària es va normalitzar a primera hora del matí. Poques hores abans i a pocs quilòmetres, a l'antiga N-340 a Vinaròs (Baix Maestrat), un ciclista de 83 anys va morir després de ser atropellat per una furgoneta.

El moviment veïnal que reclama l'alliberament de l'autopista AP-7 ha tornat a reclamar mesures urgents perquè s'aixequin definitivament les barreres dels peatges. Precisament, dijous a la tarda van tornar a tallar l'N-340, per 141a vegada, a l'altura de l'Ametlla de Mar i les Cases d'Alcanar. El moviment veïnal, que rebutja les noves rotondes que s'estan impulsant a la via per reduir l'accidentalitat, estudia fer un altre tall a Amposta en cap de setmana en els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia