Successos

municipal

seguretat

L'Ajuntament de Tordera posarà vuit càmeres més al carrer

Tordera està satisfeta amb el treball fet per les càmeres de vigilància i control de matrícules que es van instal·lar a finals del 2016 a algunes urbanitzacions. Per aquest motiu, i gràcies a l'acord entre les forces que ara comparteixen tasques de govern al municipi, s'ha inclòs la instal·lació de nous aparells dins una modificació de crèdit general de 3,7 milions aprovada en l'últim ple. En concret, segons explica el primer tinent d'alcaldia, Josep Llorens (PDeCAT), la nova fornada de càmeres arribarà per primer cop al nucli urbà del municipi. “Tres dels aparells s'instal·laran als diferents accessos a la població i el quart, a la zona del nucli antic”, especifica, i hi afegeix que dues càmeres més també aniran als accessos del barri de Sant Pere i les dues restants a l'entrada i sortida del polígon industrial de Can Verdalet. En total l'actuació representa una inversió de 40.000 euros. “Quedarà pendent encara una tercera i última fase per completar les urbanitzacions que no s'han pogut cobrir en les dues anteriors”, avança.

Tordera va instal·lar les primeres quatre càmeres de seguretat a les urbanitzacions de Mas Mora, Sant Daniel i Tordera Parc amb un doble objectiu: controlar els vehicles sospitosos que es passegin pel terme municipal i dissuadir-los quan comprovin que hi ha càmeres que els filmen. L'aparició dels aparells, “com a eina eficaç per a la prevenció i com a millora de la intervenció policial”, ha permès, segons l'Ajuntament, obtenir uns millors resultats en seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia