Successos

Successos

Un home mor en una baralla al carrer a Salou

La víctima, de 33 anys i nacionalitat senegalesa, va caure en ser colpejada al matí al centre del municipi

Els implicats en els fets van fugir

Un home de 33 anys va morir ahir al matí al centre de Salou després de ser colpejat durant una baralla que es va produir al mig del carrer. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació, que està sota secret de sumari per decisió del jutjat de guàrdia, i busquen els responsables de l’agressió.

Segons el relat d’alguns testimonis, els fets haurien tingut lloc cap a dos quarts de nou del matí al carrer Carles Buigas, un dels principals eixos comercials i d’oci de Salou, especialment concorregut durant la temporada turística.

La víctima, de nacionalitat senegalesa, s’hauria vist involucrada en una baralla al carrer en què haurien participat diverses persones. Després que una d’aquestes persones li hagués donat un cop de puny, l’home va caure inconscient a terra, i hauria acabat morint.

La resta de persones que havien participat en la baralla (entre elles, el presumpte agressor que va propinar el cop que va tenir conseqüències fatals) van fugir.

Intent de reanimació

L’avís als Mossos d’Esquadra es va produir cap a les nou del matí. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions policials, a més del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). En arribar al lloc, el personal mèdic va fer maniobres de reanimació repetidament a la víctima, sense èxit. Finalment, el cos, que estava estès en un pas de vianants a la confluència del carrer Carles Buigas amb el carrer Amposta, va ser cobert amb unes mampares en espera que la comitiva judicial ordenés l’aixecament del cadàver.

Els Mossos d’Esquadra no van detallar ahir amb quines hipòtesis es treballa sobre l’origen de la baralla, al·legant el secret imposat pel jutge de guàrdia, ni van confirmar si podria estar relacionat amb un cas de drogues o vinculat amb la venda il·legal.

El partit Ciutadans va reclamar que es millorin les mesures de seguretat a la zona, on des de fa dos anys hi ha càmeres de videovigilància al carrer. En el moment de tancament d’aquesta edició, no havia transcendit cap detenció relacionada amb el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia