Successos

L’autòpsia no esclareix la identitat dels cadàvers trobats a Susqueda

La policia científica dels Mossos s’encarregarà de confirmar la identitat mitjançant proves com les d’ADN

Els investigadors segueixen treballant amb la hipòtesi que les víctimes són els joves maresmencs desapareguts fa un mes

L’autòpsia practicada en l’Institut de Medicina Legal de Girona i que ha conclòs aquest dijous als dos cadàvers trobats en el pantà de Susqueda no ha aconseguit determinar la identitat.

Fonts properes a la investigació han explicat que ara serà la policia científica dels Mossos qui s’encarregarà de confirmar la identitat mitjançant proves com les d’ADN, si bé la principal hipòtesi dels investigadors és que es tracta dels dos joves desapareguts fa un mes.

L’autòpsia sí que ha confirmat que els dos cossos van tenir una mort violenta; de fet, van ser trobats amb signes evidents de violència i nus.

El titular del Jutjat 2 de Santa Coloma de Farners ha assumit la instrucció del cas. Va ser el que va ordenar els aixecaments dels cadàvers, que van acabar a les 20 hores de dimarts, i ha decretat el secret de les actuacions.

L’avís de la troballa es va donar a les 12.45 hores d’aquest dimarts després que la unitat subaquàtica dels Mossos albirés els dos cadàvers.

Des del 26 d’agost, la policia catalana estava cercant dos joves, que van anar a practicar caiac aquell cap de setmana i dels quals la seva família no tenia notícia des del dia 24.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia