Successos

successos

Recerca policial del noi desaparegut a Santa Coloma

Els Mossos van tornar a rastrejar ahir la zona on va ser vist per darrera vegada Adama Saho, el noi de 23 anys veí de Santa Coloma de Farners que està en parador desconegut des del dia 4, quan va anar a buscar l’autobús que l’havia de portar fins al centre especial de Vilobí on es dirigia. Els bombers ja han deixat de fer recerques sobre el terreny i a partir d’ara són els Mossos que investiguen per intentar trobar el jove. L’entitat Sosdesaparecidos ha difós un cartell de recerca del jove de Santa Coloma on s’informa que el darrer cop que se’l va veure era quan pujava a l’autobús, però no el noi no va arribar mai a la seva destinació. Saho, que té una petita discapacitat i que en altres ocasions s’havia desorientat, vestia uns pantalons negres i un jersei de color gris.

La família va alertar de la desaparició dijous i ràpidament la policia local de Santa Coloma, els Mossos d’Esquadra i els bombers van començar a rastrejar vorals de carreteres i zones boscoses entre Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar. Gairebé una setmana després, no s’ha pogut trobar Adama Saho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia