Presó provisional per al jove sospitós de dues agressions sexuals a Valls

El titular del jutjat número 1 de Valls va decretar ahir presó provisional comunicada i sense fiança per al jove de 22 anys i veí d'Alcover que hauria agredit sexualment dues dones a Valls entre el 5 i el 10 de gener. L'acusat va entrar als jutjats abans de dos quarts de vuit del matí especialment protegit pels Mossos d'Esquadra, que li van cobrir el rostre. La sessió va ser molt llarga i va durar més de dotze hores. Durant el matí van desfilar per les dependències judicials dos testimonis i una de les dues víctimes –34 anys–, perquè la segona dona –48 anys– a la qual va atacar encara es troba ingressada en un centre hospitalari de Barcelona, on es recupera d'una fractura de clavícula i un traumatisme al cap.

Ahir, també es va fer una roda de reconeixement de veu i una altra d'identitats, que va resultar poc preparada i en què es van haver de substituir alguns dels individus ja que es va comprovar que no s'adequaven al perfil del sospitós, el qual, segons algunes persones que van estar al seu costat, presentava un aspecte molt demacrat i amb falta d'higiene. Durant el matí i en un cotxe dels Mossos d'Esquadra va arribar el que havia estat un conegut delinqüent habitual de la ciutat –el Charli–, que hauria declarat com a testimoni perquè el sospitós sembla que hi mantenia un vincle d'amistat des que fa un temps va abandonar Alcover. Unes hores després, el Charli va deixar els jutjats custodiat per dos Mossos d'Esquadra i va tornar poc després amb una bossa amb objectes d'origen desconegut que hauria recollit en una casa abandonada que ocasionalment li fa de sopluig.

El suposat agressor va començar a declarar cap a les tres de la tarda i va sortir dels jutjats per ingressar a la presó de Tarragona cap a dos quarts de vuit, moment en què ja era tan fosc com al matí quan hi va entrar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.