Successos

Inundacions a les Terres de l’Ebre per la llevantada

Cinc carreteres van quedar tallades i, més al sud, l’aiguat va causar també molts problemes al Baix Maestrat

La llevantada va causar ahir inundacions i força problemes a les Terres de l’Ebre, sobretot al Montsià, al Baix Ebre i a la Terra Alta. Ahir a la nit estaven tallades cinc carreteres: l’N-340 entre Alcanar i Amposta, la TV-3318 fins a Alcanar, la T-331 en direcció a Santa Bàrbara, la T-332 en direcció a Vinaròs i la C-12 des d’Amposta fins a Tortosa. En el moment de tancar aquesta edició, el canal de la Breta, a Tortosa, s’estava desbordant i inundava la C-12, i a l’estació d’Ulldecona hi havia tres-centes persones atrapades en un Talgo. Les acumulacions de precipitació al llarg de la jornada van ser destacades als Ports (250,6 litres per metre quadrat), a Alcanar (235,4) i a Ulldecona (153,9). Al Montsià es va haver de suspendre el transport escolar.

Mentrestant, a la comarca castellonenca del Baix Maestrat, municipis com Vinaròs, Peníscola Benicarló i Alcalà de Xivert van superar de molt els 200 litres per metre quadrat d’aigua, una pluja que va inundar baixos i garatges. Al vespre, el servei ferroviari entre Castelló i Tarragona va quedar tallat per la inundació de l’estació de Vinaròs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia