Successos

Dues persones moren en un xoc frontal a la C-37 a Sant Salvador de Guardiola

Les dues víctimes mortals viatjaven al mateix cotxe; el conductor del segon vehicle implicat ha resultat ferit lleu i l’han traslladat a l’hospital

Aquest sinistre eleva a 167 les persones mortes aquest any a les carreteres interurbanes catalanes

Dues persones han mort aquest diumenge en un accident de trànsit a la C-37 a Sant Salvador de Guardiola (Bages), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident s’ha produït cap a tres quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 80 de la C-37., on dos cotxes han topat de cara per causes que ara s’investiguen. El xoc ha provocat la mort dels dos ocupants d’un dels vehicles. El conductor de l’altre turisme ha estat traslladat a l’Hospital d’Igualada amb ferides lleus.

El sinistre ha obligat a tallar completament la carretera durant unes dues hores, fins a les sis de la tarda.

Tres patrulles dels Mossos d’esquadra, quatre dotacions dels Bombers i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc de l’accident.

Amb aquestes dues noves víctimes ja són 167 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia