Successos

Una persona mor i quatre resulten ferides en un accident de trànsit a la C-14 Vilanova de l’Aguda

El sinistre té lloc al mateix punt on diumenge es va produir un altre xoc mortal

Amb aquesta víctima ja són 15 les persones que han perdut la vida aquest any a les carreteres catalanes

Una dona ha mort, una altra es troba en estat crítica i tres persones més han resultat ferides diversa consideració en un accident de trànsit aquest dimarts a la C-14 a Vilanova de l’Aguda (Noguera).

El sinistre ha tingut lloc cap a dos quarts de quatre al quilòmetre 124 de l’esmentada carretera, on per causes que s’investiguen ha sortit de la via un vehicle amb cinc ocupants. Una dona que hi viatjava com a passatgera ha perdut la vida. El conductor, ferit greu, i una altra dona, en estat crític, han estat evacuats amb helicòpter a l’hospital de Bellvitge i al de Vall d’Hebron, respectivament. Les altres dues ocupants han resultat ferits de gravetat menor i han estat traslladades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

La incidència ha mobilitzat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta nova víctima ja són 15 les persones que han mort en accident de trànsit aquest 2020 a la xarxa de carreteres interurbanes catalanes.

De fet, diumenge a la nit es va produir un altre mortal al mateix punt quilomètric de la C-14 que també ha acabat amb un mort. Dos turismes van xocar de forma lateral i dues persones van resultar ferides. Un dona va patir ferides de gravetat menor i un home va ser traslladat en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova, on va morir dilluns al migdia com a conseqüència de les ferides. La víctima és un veí de Falset de 26 anys.

Trànsit no té catalogat aquest tram com a punt negre. D’acord amb les dades del SCT, l’any passat hi va haver tres accidents a tot el tram de la C-14 que passa per les comarques de Lleida. Un d’aquests tres sí que va ser al quilòmetre 124, que segons els Mossos transcorre per una recta, i es va saldar amb un ferit lleu i tres persones il·leses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia