Successos

Demanen 14 anys de presó a un home acusat de violar una dona a Almenar, gravar l’agressió i enviar el vídeo per WhatsApp

Serà jutjat el 3 de desembre a l’Audiència de Lleida per agressió sexual i descobriment i revelació de secrets

La Fiscalia demana 14 anys de presó a un home acusat de violar una dona a Almenar (Segrià), gravar l’agressió i enviar el vídeo per whatsapp a diversos amics. Segons el ministeri públic, els fets van passar el 12 de setembre de 2017 a casa de la víctima i tots dos es coneixien i tenien amics en comú. L’home està acusat d’un delicte d’agressió sexual, ja que es considera que va utilitzar violència, i també de descobriment i revelació de secrets per fer pública la gravació de la violació. En el moment dels fets l’home, de nacionalitat cubana, tenia 24 anys i la dona, espanyola, 38. El judici es farà el dijous 3 de desembre a l’Audiència de Lleida.

Tot i que no s’ha aportat el vídeo com a prova, hi ha testimonis que el van veure, que identifiquen la víctima en la gravació i que saben que va ser reenviat.

Pel delicte d’agressió sexual el ministeri públic demana que s’imposin a l’home 10 anys de presó i pel de descobriment i revelació de secrets, 4. A més, la fiscalia sol·licita que, un cop surti de la presó, l’acusat no es pugui acostar ni comunicar amb la víctima durant 10 anys i que durant el mateix temps estigui sotmès a llibertat vigilada. Demanen també que l’acusat indemnitzi amb 4.000 euros la noia per danys morals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia