Successos

Treball, Afers Socials i Famílies condemna l’assassinat d’una treballadora del departament a Manresa

Chakir El Homrani expressa la seva més “absoluta condemna” per aquest nou presumpte cas de violència masclista

Divendres al migdia es farà un minut de silenci davant totes les seus del departament

El departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el conseller Chakir El Homrani han expressat aquest dijous la seva “més absoluta condemna” de l’assassinat d’una treballadora del departament a Manresa, presumptament en un nou cas de violència masclista.

El Homrani “lamenta profundament” la mort d’aquesta dona i trasllada el seu “condol i solidaritat” a la família i companys i companyes de feina de la víctima.

Per manifestar el rebuig a aquest assassinat i en record de la víctima, el departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha convocat un minut de silenci per divendres al migdia a l’entrada de les seves seus a tot el territori. El Homrani participarà al minut de silenci que es farà demà, també a les 12 hores, a la Plaça Major de Manresa.

El conseller ha advertit que “la mort per violència masclista d’una altra dona és un fet que no podem tolerar com a societat”. “No podem i no ho farem. Aquest govern treballa cada dia per prevenir i lluitar perquè les dones puguin viure lliures i sense ser ni sentir-se amenaçades per la violència masclista, en cap de les seves manifestacions”, ha garantit.

En aquest sentit, El Homrani ha indicat que “per erradicar la violència patriarcal contra les dones i fer passos endavant en la igualtat de drets i llibertats cal el compromís de tothom, de la ciutadania i de les institucions”. “Així, sumant, és com canviarem aquesta realitat”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia